Welkom
Clinic/Cursus aanbod
algemeen/groepen

STAP voor STAP
individueel

Wekelijks Walken
Giant STEPS
themawandelingen

3 Landen, 3-Daagse
verLOPEN
foto's/verslagen

Referenties
Gastenboek
geef uw reactie

LINKS, rechts, links
partners

Contact/Aanmelden
voor al uw vragen

  
Alles Mullerthal oder was....22, 23 en 24 april 2016

Bikkelen en daarna lekker smikkelen. Loon naar werken. En gewerkt hebben de nordiccers tijdens een 24Km lange tocht tussen Ernzen en Bollendorf (D)op zaterdag. Bijna winterse temperaturen. Echter de fysieke inspanningen, vooral de vele trappetjes en andere 'ups & downs', brengen lichaamstemperatuur en zuurgraad in de benen, snel omhoog. Na een hartwarmend onthaal met kruidenbitter, kaasjes en worstjes en een warme douche voel je je meteen weer een ander mens.

's Avonds een BBQ bij winterse temperaturen. Maar de gezelligheid en het lekker eten (bedankt Marie-Jose, Karel, Tine en Lilly) genereren een warm gevoel. Was het vrijdagavond Karel's mondharmonica die voor extra 'stimmung' zorgde. Vanavond waren het de moppen van divers niveau.

Zondag 24 april na wederom een heerlijk ontbijt bij Gasthof Ernzerhof, waar we 2 nachten te gast mochten zijn, op naar het Mullerthal. De tocht van Consdorf naar Berdorf via het gehucht Mullerthal, schotelde ons prachtige zandsteenformaties voor. Sprekende namen en inspirende, natuurlijke sculpturen. Je moet het maar willen/kunnen zien.

Na 12Km zit het wandelen er voor dit weekend er weer op. Chapeau aan alle walkers. Alhier wandelen is toch net weer van een ander kaliber dan ons eigen heuvelland. "Mission accomplished" Goed gedaan.