Welkom
Clinic/Cursus aanbod
algemeen/groepen

STAP voor STAP
individueel

Wekelijks Walken
Giant STEPS
themawandelingen

3 Landen, 3-Daagse
verLOPEN
foto's/verslagen

Referenties
Gastenboek
geef uw reactie

LINKS, rechts, links
partners

Contact/Aanmelden
voor al uw vragen

  
Renés Column
Goede VOORnemens in VOORjaar

Meer bewegen was u voornemen rond de jaarwisseling?

"Sommige mensen noemen hun weegschaal kilometer. Ik loop best wel wat kilometers en heb geen weegschaal nodig!"

 

 

 

Goede VOORnemens neem je beter in het VOORjaar!!

Misschien heeft u bij jaarwisseling goede voornemens gehad om meer te bewegen. En laat het dan meestal koud, nat, glibberig en vroeg donker zijn. Voor buitensporten is de jaarwisseling geen goed moment om te starten. Te veel drempels.
Om daad bij het woord te voegen is het voorjaar vele malen geschikter. De natuurlijk omstandigheden nodigen dan meer uit. De motivatie is daardoor nog groter.

U bent toch gemotiveerd genoeg om in januari te starten, neem dan contact op voor een privéles. Dan kunnen tijdstip en locatie in overleg bepaald worden. Besluit u met zijn tweeën (of meerdere personen) nu al de uitdaging aan te gaan, kan dat natuurlijk ook. Ook dat bepaald mede waar en wanneer we samen op pad gaan. Ik zorg voor de stokken en goede instructies.

U houd van wandelen en wilt u meer bewegen/sporten? Soms tijd te kort. Sla dan 2 vliegen in 1 klap. Probeer Nordic Walking!
Nordic Walking is dè buitensport waarin iedereen zich kan vinden. En u vind ook meer workout in uw bewegingsmoment. Het is een fitness-sport waarbij je het hele lichaam aan het werk zet. Eigenlijk loop je weer op handen en voeten. 4wheeldrive door de natuur, op eigen energie!! Back to nature! En deze is in het voorjaar natuurlijk prachtig. Al dat nieuwe leven genereert extra energie.

Naar alle artikelen