Welkom
Clinic/Cursus aanbod
algemeen/groepen

STAP voor STAP
individueel

Wekelijks Walken
Giant STEPS
themawandelingen

3 Landen, 3-Daagse
verLOPEN
foto's/verslagen

Referenties
Gastenboek
geef uw reactie

LINKS, rechts, links
partners

Contact/Aanmelden
voor al uw vragen

  
Renés Column
Bootcamp Nordic Style

Bootcamp Nordic Style is nieuw!

Gebruikmakend van stokken wordt een zeer afwisselingsrijke workout aangeboden. Diverse loopvormen en krachttrainingsoefeningen komen aan bod. Gezellig in groepsverband en toch je individuele prestatie. En vooral de natuurlijke elementen meesteren. Zoals steenbok of puma. Die kunnen klimmen. Viervoet aangedreven genereerd gewoon meer steun en balans.

Up & downhill, obstacles en fitness workout. En dat allemaal midden in de natuur. Steeds weer aan die stokken sjorrend, trekkend en duwend. Grenzen verleggen dus. Echt wel meer dan een beetje wandelen met stokken. Denk eens aan die Langlaufers of Biathleten op Eurosport. Maar dan natuurlijk zonder sneeuw. En ook Trailrunners zie je veel vaker gebruik maken van stokken. En hun prestaties zijn ook niet misselijk. Wel eens op een crosstrainer gestaan? Dit is alleen maar een beetje voor je lichaam bewegen. Wij gaan de bewegingen dubbel zolang maken. Voor en achter ons lichaam. Meer workout door meer contra-bewegingen. De romprotatie wordt groter. Meer spieren aktiveren. Meer core-training.

We zullen lang niet alles in looppas doen. En tijdens de krachtoefeningen kun je weer een beetje op adem komen. Bovendien helpen de stokken bij het klimmen. Gewoon eens proberen. En bij bootcamp Nordic Style geen push- of situps op de grond, maar.........

Keer voor data onder GIANT STEPS

Naar alle artikelen