Zelf de NWmove proberen en de speciale techniek 'im Griff' krijgen!? Dat kan stapsgewijs.

Momenteel zijn alleen privélessen mogelijk a.g.v. C-lockdown. Als Privat Instructor mag ik met jou en je partner of vriend(in) op pad! Zet die stap om je conditie op peil te houden! NW = Meer bewegen in evenveel tijd!

STAP 1: Privéles of deelnemen aan clinics op vastgestelde data. Een eerste kennismakingsles. Kan ook als groep geboekt worden.

STAP 2: Als kennismakingsles goed bevallen is en u wilt verder stappen neem dan deel aan een weekendcursus. Kan ook in de privésfeer met 1 of 2 personen.

STAP 3: En dan verder blijven stappen. Zelfstandig enkele keren per week of aansluiten bij doorloopgroepen op vrijdagochtend of woensdagavond.

Een korte uitleg

Nordic walken is meer bewegen in evenveel tijd, zonder hard van stapel te moeten lopen. De stokken zorgen voor extra steun en balans waardoor benen niet meer al het werk hoeven te doen. Dit is zeker heuvel op goed merkbaar. Die meester je makkelijker. Tijdens de NWmove trek en duw je op de stokken. Vergelijk het met klassiek langlaufen. Dus moeten spieren in bovenlichaam en armen meer werk verrichten. Dit maakt Nordic Walking tot een ideale outdoor-fitness-sport. Wel eens op een cross-trainer gestaan? De NWmove is dubbel zolang!! En lekker buiten, ‘the natural gym’. BUITENGEWOON GOED!

Een aantal mogelijkheden die wij kunnen bieden

Kennismakingsles op vastgestelde data/tijdstip €12,50 p.p. waarop individuele inschrijving mogelijk is. Data najaar 2021 28 aug. ,  30 aug., 5 sept. en 1 okt. Vijlen, Hijgend Hert of Winselerhof te Landgraaf

Een privéles Nordic Walking €35,- of €45,- per koppel. Voor gezin (max. 4 personen) € 60,-

Met eigen groep een kennismakingsles boeken €12,50 p.p. Tijdstip en lokatie in overleg. Min. 6 max 15 pesonen. Standaard duurt een les 1½ uur en worden stokken beschikbaar gesteld. Naar wens kan een les ingekort of verlengt worden. Voor grotere groepen gelden andere tarieven vanwege inzet extra instructeur.

Een weekendcursus (1, 2 en 3 oktober) bestaat uit 3 lessen. Meestal vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagochtend. Mits er genoeg deelnemers zijn (min. 6) Kosten € 45,- p.p.

Vervolglessen in de privésfeer kunnen ook. Eén, twee of misschien 3 lessen? Elke les kost dan €35,- op €45,- per koppel. Met een eigen groepje meerdere vervolglessen volgen? Dan kan. Prijs in overleg.

Er zijn diverse mogelijkheden om al Nordic Walkend met mij het heuvelland tussen Vaals, Slenaken, Margraten, Brunsum en Valkenburg te verkennen. Elke woensdagavond van 18.45 – 20.15 uur (zie button Wekelijks Walken) of zonder mij op vrijdagochtend.

Uitstapjes naar België (Voerstreek en land van Herve), de Eifel en Mullerthal zijn ook mogelijk. (zie button GIANT STEPS)

Wilt u het pittiger of milder? Op verzoek kunnen tempo of routes aangepast worden!!
Steeds weer nieuwe vergezichten en altijd de mogelijkheid om met bourgondische inslag te pauzeren. Ideale mix van inspanningen en ontspanning!