Conditietraining periodiek of meer permanent. Grote of kleine stappen, grote of kleine doelen. Cross door het bos, benen, romp en armen trainen.

powered by

 

René Johnny Nordic Walker’s ‘kloep’

Gevarieerde walking workout voor geoefende NW-ers op woensdagavond. Steeds van 18.45-20.15 uur. Het hele jaar door!!
Na warming-up worden de technieken nog eens aangescherpt tijdens een tocht van ongeveer 80 minuten/± 7Km. Het is geen les!!! Kosten € 25,= voor een knipkaart van 10 sessies. Een volle kaart, 11e deelname gratis. Incidentele deelname zonder kaart € 2,50 per sessie.

Startlocaties divers. Effe naar beneden doorscrollen!!
Slecht weer is subjectief! We lopen dus bijna altijd. Alleen niet bij onweer of temperaturen boven 30graden.

Toeristenvrienden die kunnen nordic walken zijn ook van harte welkom evenals walkers die elders cursussen gevolgd hebben.

was getekend, René Johnny Nordic Walker

Data en vertreklocaties

31 jan.Nyswiller. P Hofstraat (voormalig Sophianum)

7 feb. Mingersborg. P Achterweg

14 feb. Mechel. P Heerenhofweg

21 feb. Euverem (Gulpen) P Kampsweg

28 feb. Kerkrade. P Kasteel Erestein

 

…….en na ingang van zomertijd ook nieuwe routes vanuit Vilt, Herzogenrath, Sibbe, Rolduc, Voerendaal en Laurensberg.

 

Aanmelden voor deelname is niet noodzakelijk! Gewoon lekker komen mee stappen. Wel met stokken! Niet in bezit van kan je stokken van me lenen. Geef dat dan wel even door (uitelijk een dag vooraf)

Schikt woensdagavond niet, bestaat de mogelijkheid om op vrijdagochtend met de Nordic+ groep mee te stappen. Van ± 9.15 tot ±10.45 uur. Neem vooraf even contact op met gids Jo tel. 06 23796855

Liever op maandagochtend FitnessWalken N’Style?

Fris de week beginnen op maandagochtenden van 9.00-10.30 uur. Kortere routes met afwisselende kracht- en mobiliteitsoefeningen. Meestal in een periodiek van 5 weken (€ 20,=) Incidentele deelname (€ 5,=) Diverse startlocaties en variatie in routes waarbij wat hoogtemetertjes gepakt worden. Maximaal 15 deelnemers. Interesse, neem dan vrijblijvend contact met Rene op.